brand Euro Keuken

Keuken kopen

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen? Euro Keuken geeft u graag de belangrijkste tips vóórdat u een keuken gaat kopen.

Nieuwe keuken kopen? Hier moet u op letten:

Kies voor een goede keukenzaak

Het eerste waar u aan denkt is het kiezen van de juiste keukenzaak. Bij Euro Keuken richten wij ons op goede kwaliteit en een uitstekende service. Onze keukenadviseurs denken altijd met u mee. Het maakt niet uit of u zich alleen wilt oriënteren of dat u een keuken wilt kopen: bij Euro Keuken staat de koffie altijd voor u klaar. Wat de prijs betreft is Euro Keuken heel open en eerlijk. What you see is what you get! Bij Euro Keuken geven wij geen hoge nepkortingen maar weet u precies waar u aan toe bent. En gaat er over tien jaar iets kapot? Dan helpen we u zo snel mogelijk uit de brand.

visual Keuken kopen
visual Keuken kopen

Kies uw eigen stijl

Probeer voor u een keukenzaak bezoekt eerst een goed beeld te krijgen van welke stijl keuken u wilt. Bent u op zoek naar een landelijke keuken? Of kiest u liever voor een moderne, greeploze keuken. Misschien weet u al welk materiaal keukenblad u wenst. Of wat voor kleur keukenkastjes uw keuken krijgt. Schrijf al uw ideeën op, zodat u in onze showroom niet overrompeld wordt door het grote aanbod. Onze keukenadviseurs kunnen u zo goed helpen bij uw keuze. Aan de hand van een kort lijstje kenmerken zijn zij in staat om een goede selectie te maken.

Bepaal uw budget

Hoeveel wilt u uitgeven aan uw droomkeuken? Zorg dat uw budget al bekend is voorafgaand aan het keuken kopen. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor onze adviseurs. Zij kunnen dan voor u nagaan wat er mogelijk is binnen uw budget.

Kies de opstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Wilt u een ronde of een rechte keuken? Een keuken met kook- of spoeleiland? Of een hoekkeuken? Bij Euro Keukens hebben we allerlei verschillende opstellingen staan. Misschien weet u al welke opstelling u kiest. Of heeft u nog geen enkel idee? Breng eens een bezoek aan onze showroom in Schagen en doe inspiratie op voor uw nieuwe keuken!